koppanyteto.hu

Facebook lehetőségek használatához kattints a Bővebben gombra, vagy a cikk címére.

Most 2019. nyarán is várunk minden olyan táborozni vágyót, aki elmúlt 8 éves és még nem töltötte be a 18-at. Ezen a nyáron is változatos és izgalmas programokkal várunk Koppánytetőre, ahol barátságos légkörben gondoskodunk róla, hogy jól teljen a nyári szabadidő. Táborainkat ezen a nyáron is a palánkvárban és annak udvarán felállított jurtákban tartjuk. Tizedik jubileumi évünkben új és izgalmas programokat válogattunk össze. Így a visszatérő táborozóknak szintén izgalmas és élményben gazdag lesz a nálunk töltött idő.

Most 2016 nyarán is várunk minden olyan táborozni vágyót, aki elmúlt 8 éves és még nem töltötte be a 18-at. Ezen a nyáron is változatos és izgalmas programokkal várunk Koppánytetőre, ahol barátságos légkörben gondoskodunk róla, hogy jól teljen a nyári szabadidő. Táborainkat ezen a nyáron is a palánkvárban és annak udvarán felállított jurtákban tartjuk. Tizedik jubileumi évünkben új és izgalmas programokat válogattunk össze. Így a visszatérő táborozóknak szintén izgalmas és élményben gazdag lesz a nálunk töltött idő.

LOVAS KALANDTÁBOR

Most 2015 nyarán is várunk minden olyan táborozni vágyót, aki elmúlt 8 éves és még nem töltötte be a 18-at. Ezen a nyáron is változatos és izgalmas programokkal várunk Koppánytetőre, ahol barátságos légkörben gondoskodunk róla, hogy jól teljen a nyári szabadidő. Táborainkat ezen a nyáron is a palánkvárban és annak udvarán felállított jurtákban tartjuk. Tízedik jubileumi évünkben új és izgalmas programokat válogattunk össze. Így a visszatérő táborozóknak szintén izgalmas és élményben gazdag lesz a nálunk töltött idő.

2015. nyarán ismételten Lovas Kalandtábor Pápateszéren a Koppánytető Lovasparkban, várunk szeretettel minden táborozót. 

 

Időpontok:

2015. július 5. - 2015. július 11.

2015. július 19. - 2015. július 25.

2015. július 26. - 2015. augusztus 1. (veterán tábor!!)

Legújabb szórólapunk

Koppánytető Egyesület szórólap

FLAMMEUS CURRUS

FLAMMEUS CURRUS (Tüzes harci-kocsi.)
Látványos Lovas harci bemutató hastáncosokkal, tűztáncosokkal, Gladiátorokkal. Izgalmas és lendületes show 40 percben.

Read more...
Ébresztő 2011-ből

Read more...
Az első rendezvényről készült videó

2004. évben került megtartásra az első rendezvény a Koppánytető Lovasparkban. A kezdetekről szóló videó:

Read more...
Koppánytető Lovasjátékok 2010

2010. június 12-13. napján megtartott Koppánytető Lovasjátékok összefoglalója

Read more...
Koppánytető Lovaspark - 2014 első turnus

Read more...